Referenties

Lees hier hoe onze klanten ons hebben ervaren

ADVIES KEUZE

9.5

Snelle en doeltreffende communicatie. Heldere taal, en een sterke inzet om ook echt dàt product te vinden wat het beste bij de persoon en situatie past.

Ellen H.

Bekijk al onze reviews

Jasper

De adviezen waren duidelijk en in leken taal verwoord zodat wij alles direct duidelijk hadden. Ook was de adviseur ten allen tijden bereikbaar voor advies en hulp bij onze keuzes.

Stephan

Leuke medewerkers. Luisteren goed naar je wensen. Komen vervolgens met goede adviezen. Tijdens het traject goed bereikbaar. Stonden altijd voor je klaar en binnen no time had je antwoord op je vragen.

Timmer

Prettig en persoonlijk contact, denkt goed mee en verplaatst zich in de situatie, houdt zich aan gemaakte afspraken, is deskundig en goed op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Anoniem

Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er kwam een onderbouwd advies waarbij ook naar onze toekomst werd gekeken.

E.D

Goed advies over het totaalpakket van de hypotheek en alles uitgezocht om tot de juiste keuze te komen wat voor ons wenselijk en haalbaar was! En zeer prettig contact.

fam. de Waal

De communicatie was op alle gebieden goed. De uitleg van de hypotheek was in duidelijke en eenvoudige taal en we konden altijd met onze vragen bij de hypotheekadviseur terecht, zowel per mail als per telefoon.